Életjel

2010.03.11. 13:47

Pont ahogy sejtettem, a blog bejegyzései ritkán (vagy még inkább soha) származnak tőlem. Most azonban három felettéb érdekes, a nap kezdetéhez remekül illeszkedő videóval örvendeztetem (vagy inkább sokkolom) kedves olvasóinkat. Kellemes lazulást kívánok mindenkinek

www.youtube.com/watch

www.youtube.com/watch

S egyben, örüljünk együtt, itt az új Xiu Xiu album első videója. Aki nem bírja a tinédzserek által rendezett bulik egyik jellegzetes eseményét, ne tekintse meg. A "humor" a videóban megtalálható, a zenekar újonnan csatlakozott tagja a főszereplő. Természetesen (az olvasók most nevessenek fel) az albumhoz érkezik majd kritika.

stereogum.com/archives/video/new_xiu_xiu_video__dear_god_i_hate_myself_stereog_112171.html

S egyben itt megjegyzem, ha időm (és kedvem) engedi hétvégén elkezdődik a méltán nagy nevű zaiYaku díjátadó első fejezete.

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadonbolcselkedo.blog.hu/api/trackback/id/tr991831264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Drakeamarth 2010.03.11. 16:48:36

Második videó egész tetszetős, bár a csaj hangja idegesít.

Gary Rosevalley 2010.03.14. 10:49:53

én azt hittem a tini bulik jellegzetes eseménye a grupi szexXD de hát ugye a remény hal meg utoljára
süti beállítások módosítása