A hétfői koncertről egyértelműen nem lehet mást írni csak azt, hogy fantasztikus volt.Egy kis aggodalom előzte meg az estét, ugyanis kiderült, hogy a pesti koncert előtti németországi fellépés elmaradt, Ozzy meghúzta a hátát.  

19:30-ra értünk a Sportarénához, kint még egész sokan álltak a jegyirodák előtt.

A bejutás zökkenő mentes volt, elmaradt a szokásos túlbuzgó őrbácsi mentalitás.

Miután lerakták a ruhatárba a letenni valójukat, a többség megrohamozta a büféket, a megfelelő alaphangulat biztosításához.

Érdekes módon a koncertek percre pontosan kezdődtek, így az előzenekar pontban 8kor, Ozzy pedig 9kor. Mint korábbi posztomban kifejtettem jópár problémámat a hazai koncertszervezéssel kapcsolatban, ez most a gyakorlatban is(számomra nem először) bebizonyosodott. Az aréna kb. csak félig volt tele, egy rohadt kivetítőre nem futotta a borsos jegyárakból.

 Végülis egy metál legenda koncertjéhez ezek mind csak mellékes dolgok, de azon azért kiakadtam, hogy a háttérbe nem lógattak semmi Ozzy feliratú vásznat,zászlót vagy mit. Most jut eszembe, hogy a kivetítőt elhagyni azért volt nagy marhaság, mert az arénában valamiért rohadt alacsony a színpad. Gyerekek azzal csináljatok valamit, mert elég gáz így. (Nem akarok ismét a bécsi példával élni, aki volt ott az tudja, hogy ott milyen).

Két fontosabb elem volt a show alatt: Az elmaradhatatlan vödrös locsolás, valamint a tűzoltó fecskendős hab zúdítás.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beszámolóm végén szeretnék kitérni egy a magyar mítosz képződés általános példájára és tisztázni a neten már kellően elferdített egyébként aranyos momentumot.

A koncert közepe, vége fele Ozzy a hátára kapott egy zászlót. Egy lengyel zászlót. Namost a neten ez úgy jelent meg, hogy a hülye vén fasz azt se tudja, hogy hol van épp, milyen gáz már, hogy véletlenül lengyel zászlót vitt a színpadra. Ezeknek üzenem, hogy egy lengyel lány dobta be neki, koncert elött szépen ráírta az "Ozzy" feliratot és kész. Szerintem nagyon kedves gesztus volt Ozzytól, hogy elvette tőle, de hát a Magdi néni effektus ugye a vérünkben van.

 

 

Mást tényleg nem tudok írni a végére csak azt mint az elejére, fantasztikus volt. Remélem látunk még Ozzy!

 

 

 

Setlist:

Bark at the Moon
Let Me Hear You Scream
Mr. Crowley
I Don't Know
Fairies Wear Boots
Suicide Solution
Road to Nowhere
Shot in the Dark
Rat Salad
Iron Man
Killer of Giants
I Don't Want to Change the World
Crazy Train

Mama, I'm Coming Home
Paranoid

Nagy köszönet azoknak akik ezeket a jó minőségű videókat készítették!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadonbolcselkedo.blog.hu/api/trackback/id/tr592351433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása