Fordítandó

2010.02.25. 22:56

Elég sokan tudják, hogy tudok angolul. Elég jól. Ennek egyik eredménye, hogy szerény óradíj fejében sanyargathatok egy gimnazistát. (Persze nem sanyargatom, de bármit is írtam volna helyette, a többi bölcs úgyis ezt értette volna.) Mivel szeretné bővíteni a szókincsét - azt meg fordítással lehet a leghatékonyabban -, írtam neki némi fordítanivalót. Elég silány munka, de a célnak megfelel, ha elkészül, tán még a fordítása is felkerül. További szép jó éjt!

Dwaani átmászott az ősi kőfalon. Egyáltalán nem volt könnyű feladat, itt északon a tél hideget és havat hoz. De Dwaani nem az a vadász, akit ilyen apróságok megállíthatnak. Főleg, ha épp küldetésen van. A lányt még az éjjel ragadták el. Ez általában nem sok jót ígért, de a vadász zsigereiben érezte, hogy még él. Igyekezett a lehető leghalkabban végiglopakodni a villa kertjén. Nem a fenevad miatt, az vagy nincs itt, vagy már tudja, hogy a birtokán jár. Azt viszont sosem lehet tudni, miféle lényeket tart házőrzőként. Elég sok hege volt már, ami emlékeztette erre. A villa még az előző században épült és már évtizedek óta elhagyatottan állt ezen a falura néző dombocska tetején. A sövénylabirintus már a félelmetességig elvadult, a szökőkút közepén trónoló vízköpő pedig mintha minden lépését figyelte volna. Nem látta értelmét másik bejáratot keresni, így elosont a kő őr mellett és főbejárat felé vette az irányt. Kesztyűs kezével a kilincs után nyúlt és már bent is volt. Perceken belül már az emeleti folyosókat rótta. A hátsókerti oldalon már beszakadt a tető, a jeges szelet szinte a csontjaiban érezte. Hatodik érzéke azt súgta, közel már a lány. Igen, itt lesz jobbra. A második ajtó. A lány az ágyhoz volt kötözve. Dwaani a tőrével gyorsan átvágta a selymet. Tehát a fenevad nőstény. A lány olyan volt, mint a helyiek: magas, vékony, bőre mint a hó, a szeme kék, a haja szőke. Na és halálosan rémült. Dwaani gyorsan rádobta a köpenyét és a kezébe nyomott egy öngyulladó fáklyát. A hülye északiak még erre is csodaként néztek.

- Tűnj innen! – kiáltott a lányra.

- És te? – kérdezett vissza az. Dwaani kardot rántott a lány pedig remegni kezdett.

- Fuss, te szerencsétlen, már jön!

A vámpír fekete köntöst viselt és a szomszéd szobából vetette magát a vadászra. Dwaani markolatig döfte az ezüstpengét a szörnyeteg testébe, de az meg sem érezte. Karmos ujjaival a délről jött vadász torkához kapott és Dwaani fuldokolni kezdett. A vámpír egy pillanattal később már a falhoz csapta a tehetetlen férfit és a lány szeme láttára mélyesztette hatalmasra nőtt agyarait a fekete bőrű vadász nyakába. A szőke lány végre futásnak eredt, egyenesen az előszobai lépcső felé. A lépcső tetején viszont megbotlott és egészen az aljáig gurult. Mikor újra magához tért már a vámpír állt fölötte. Az arca csupa vér volt és agyarait nyaldosva mosolygott a lányra.

- Fekete velő után, szőke vér. Rég volt már ilyen szerencsém!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadonbolcselkedo.blog.hu/api/trackback/id/tr921791041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pokbibi · http://pokbibi.blog.hu 2010.02.26. 05:47:06

na legalább tééényleg szőke.lépcsőn fel...még le is esik...szép.a néger srác is meghal,de neki nem jópofának kéne lennie?regulatív szabály kérlek alássan,hogy jópofizik és idióta vicceket nyög be éppen akkor amikor kinyírják...
süti beállítások módosítása