A szcientológia hatásai

2010.06.08. 21:25

Az utóbbi időben annyit foglalkoztam a szcientológiával (1.5 órát), hogy a következőkben két hasonló témájú videóval szeretnék nektek kedveskedni. Ezek megfelelő prezentáló erőt biztosítanak a vallás komolyaságát és létjogosultságát illetően. A két videó megnézése után ti is garantáltan hinni fogtok a lélekszippantó porszívós Xenu mítoszában.

Az első sajnos csak linkelni tudom.
Ebben egy John Sweeney nevezetű riporternek gurul el a gyógyszere. A videón két ok miatt nyerítettem: a képernyő bal oldalán elhelyezkedő úriember Gandolfot meghazudtoló hang és nyálorkánt zúdít szerencsétlen alany pofázmányára (YOU SHALL NOT PASS - ez ugrott be hirtelen). A másik, érdemes nézni a bal oldalon elhelyezkedő szürke öltönyös  ember arcmimikáját 0:13 és 0:14 között. A szájmegnyalásnak, az idegrángásnak és a nyelvbeszippantásnak - és lenyelésnek egy furcsa elegyével találkozhattok.

 

A másik ékes bizonyítéka annak, hogy Tom Cruise az utóbbi időben nem feltétlen rendelkezik mind a négy kerekével. A videó egy szcientológiai témájú agymosásból lett kivágva/átalakítva (amiben a sztár elmeséli, milyen jó is a szcientológia). Mr. Cruise Joker, egy pedofil kukás és önmaga egy furcsa elegyét villogtatja meg. Az eredeti, körülbelül 10 perces vágatlan videó megtekintése csak feszület nyakban hordása és bibliai passzusok folyamatos mormolása mellett ajánlott.

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadonbolcselkedo.blog.hu/api/trackback/id/tr862067459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pokbibi · http://pokbibi.blog.hu 2010.06.09. 11:26:07

vallás beadandó? nem rossz téma. agymosás a szcientológiai egyháznál. és a befektetési tanácsadóknál. meg a jehovásoknál. és a cerberos kutyasulinál. a tünetek hasonlóak.
süti beállítások módosítása