Imhol megjelent a Rémálom az Elm utcában! Alig várom, hogy megnézhessem! Végre egy eredeti ötlet, amit nem valami régi horrorklasszikusból vettek! Tudjátok van ez a fickó aki valahogy megszerezte a macskanő egyik kesztyűjét, meg van neki viszketős pulóvere és .... Hogy mi? Remake? Azt mondjátok nekem, hogy Hollywood olyan mesterművek után, mint a Szex és New York 2 és a Hot Tub Time Machine nem tud kreatív, friss ötletekkel előállni, hanem a korábbi klasszikus horrorfilmeket csinálnak meg újra csak telerakják olyan változtatásokkal amik teljesen értelmetlenné teszik a történetet és már soha nem tudunk ugyan úgy nézni az eredetiekre? Nem! Az nem lehet! Ugye ezt nem tették meg a Texasi Láncfűrészessel?! Neeeeeeeeeeee!

Oké. Az eddigi tapasztalataim alapján azt tudom javasolni, hogy senki se nézze meg a kedvenc horrorfilmjeinek az újrafeldolgozását. Én sem láttam a TL-ét és nem tervezem, hogy megnézem a kettőt vagy akár a hatodik részt. Ezt az élményt nem vagyok hajlandó elrontani. 

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadonbolcselkedo.blog.hu/api/trackback/id/tr982049065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Drakeamarth 2010.06.01. 22:03:07

Mondjuk szerintem a Rémálmot pont, hogy volt értelme a feldolgozni. Eléggé elavult már szegény régi, az effektek is inkább nevetségesek, de a sztori ugyanolyan erős. Sajnos elbacták az újat, de attól még volt benne potenciál.

A Texasi remakejét meg én eléggé bírom, bár gondolom nem sok köze van az eredetihez, de nagyon jó képi világa van. Nincs mellébeszélés, unalmas részek, csak Bőrpofa meg a húskampóra felhajított cicababák.

pokbibi · http://pokbibi.blog.hu 2010.06.01. 22:55:54

drága, próbáld már meg végre élesben tolni a bejegyzéseket, nem csak vázlatban (publikál gomb) ;)

a cápa 2010.06.02. 19:54:44

ömm még nem volt kész ...

Gary Rosevalley 2010.06.04. 01:39:24

az ilyen hülyeségekkel cseszték el a filmművészetet. kb mintha michelangelo dávidja jobb lenne müanyagból, mert az modern...
süti beállítások módosítása