(így néztünk ki a maraton után)

 

 

 

Túlélve két epikus szarfilmmaratont, úgy döntöttem, megpróbálom valahogy összegereblyézni megmaradt agysejtjeimmel, mit is láttam az elmúlt egy hétben. Nem lesz könnyű.
Miért nézünk szar filmeket? Mert szórakoztatóak. Már amelyik.

Hagyjuk a felesleges rizsát, jöjjenek az I. és II. hivatalos SZARFILMMARATON résztvevői.

--------------------------------------------------

Alien vs. Hunter (Az idegen harca a vadász ellen)

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(film pár szóban összefoglalva: farsangi jelmezbál erdőben)

Az AVH egy tipikusan, minden percében, színészi alakításában, celofán, babkonzerv és kartonpapír alapanyagokból elkészült idegen maszkjában látszik, hogy vérbeli szar film. Erre további garanciát biztosít a hírhedt Asylum "filmvállalat". A gyaníthatóan különféle tudatmódosító-szerek hatása alatt elkészített filmjeik egyik etalonja az ÁVÉHÁ, mely annyira rossz, hogy már jó.

Történet szerint jön két gonosz űrlény, akik egymással harcolnak egy erdőben, ahol van pár ember, akik közül néhány meghal. Ennyi. Tényleg. Nem vicc.

Ilyen típusú filmek után mindig kíváncsi leszek a Lumiére-fivérek sírjára, melyből valószínűleg csak forgácsok maradtak az igen magas fordulatszámú forgás következményeként, melyet a két (nem furulyázó) csontváz véghezvitt. Valószínűleg olyan messze kerültünk a filmművészettől, mint Bruce Willis a hajhagymától, de az tény, hogy roppant élvezetes nézni a szarabbnál szarabb "effekteket" (melyeket nyilvánvalóan egy vak süketnéma autisa csimpánz dobott össze a pajtában), de látszik a lelkesedés, és nem is túl hosszú ez a borzadály.
Egyébként az egész fent van Youtubeon, akit érdekel.
 

Legviccesebb szöveg:
Amikor egy kicsit... tudod, mikor én... néha mikor... ideges vagyok és...ömm... megfontolatlan vagyok... olyankor tudod...öööö.

Priceless.

Legszarabb színészi alakítás
A valaha színésznek számító William Katt úgy téblábolja végig a filmet, mint egy beszívott 90 éves nagyapó (ő a főhős).

Legszarabb jelenet
Az egyik csaj halála (az effekt hiányát azzal pótolták, hogy egyszercsak kivágták a kép közepéből a csajt)


 

 

(ő a Hunter)

 

 

 

 

 

Szarság (minél nagyobb annál szarabb): 8/10

Élvezhetőség (minél nagyobb annál élvezhetőbb): 8/10

 

--------------------------------------------------

A párduc lecsap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


(film pár szóban összefoglalva: ausztrál kungfu-film telekinetikus nagytatával)

Nem gondoltam volna, hogy valaha látok olyan kung-fu filmet, melyben néhány jelenet hátterében kenguruk szökdécselnek, de a SZARFILMMARATON ezt is megadta nekem (így már boldogan halok meg). Kicsit kopottasak már az emlékeim erről a csodáról, de megpróbálom valahogy összekapirgálni:

- a film első negyed órája alatt azt hittük, egy borzalmasan összevágott trailert látunk
- a plakáton a hokimaszkos ürge NEM Jason Voorhes
- a pszichokinetikus képességek Ausztráliában nem számítanak csodának
- az ausztrálok szerint létezik olyan ember, aki kakasjelmezben kamatyol
- az utolsó húsz percben körülbelül háromszor járják be ugyanazt a helyszínt
- a film tel van hihetetlenül kúlnak szánt párbeszédekkel
- a főhős minden jelenetben mosolyog (még akkor is, mikor a haldokló papit látogatja meg a kórházban)
- a bunyókra Bud Spencer is büszke lenne (hogy nem ő szerepel bennük)
- feléd száguldó autó elől nem menő félreugrani
 

És még számtalan apróság. A Párduc Lecsap egy abszolút élvezhető, amolyan könneyd kis szar film, mely szűk másfél órája alatt jól el lehet röhögcsélni, de maradandó károsodást nem okoz. Annyira.

Legviccesebb szöveg:
- You're sick!
- Kooot-kotkotkot.
 

- Get away from the car!
- Make me!
*cockpunch

Legszarabb színészi alakítás
Az "ezerarcú" Michael Scofield-szerű főhős.

Legviccesebb jelenet
Nem tudnék kiemelni egyet, íme egy válogatás. 

Még egy jelenet:

Szarság: 6/10
Élvezhetőség: 7/10
 

--------------------------------------------------

Yor - The Hunter From The Future

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(ennek a plakátnak nem sok köze van a filmhez)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(film pár szóban összefoglalva: ősemberek lézerfegyverekkel)

Talán a legambíciózusabb a listából, mely egyenesen a Conan filmek legendáját próbálta meg túlszárnyalni. Az eredmény kevésbé nevezhető eredményesnek, három ember látta kb. eddig, csak VHS-en jelent meg. Ki tudja, hátha harminc év múlva alulértékelt művészeti alkotáskét fognak tekinteni rá. Amiben egy szőke-parókás borotvált mellkasú ősember rohangál 2 db. tájon, néha kiírt egy-két fajt, szerez egy feleséget, csinál egy-két überkúl mozdulatot (melyek alatt mindig felcsendül a főcímzene), majd belehajít egy két méteres cukorkásrudat a főgonoszba. Valószínű.

A Yor igazi bája az iszonyatos ötleteknek, színészi alakításoknak (az itt szereplő íjas sznájperpapi ha jól tudom a Troll 2 villámhajigáló mesemondója), elképesztően szar jelmezeknek (konkrétan látszik a majomemberek szőre alatti pizsama), és talán minden idők két legidiótább jelenetének köszönhető. Ez a két, alig fél perces kis szösszenet megnézése után döntöttem el, hogy a Yor legendásan szar mivoltához nem fér kétség.

Néhány tény, amit csak a Yorból tudhatunk meg:

- Yort valószínűleg a Mentos szerződtette, mert minden egyes hófehér fogsor-kivillantása után vártam a "The Freshmaker" szlogent
- az "éjszaka teremtménye" az első kartonpapír-alapú életforma, halála utáni azonnali hullamerevség ellenére széplesiklást mutat be
- a rendező jobban szereti mutogatni a főhős seggét, mint a női szereplőkét (jó kis ivójátékot lehetne rendezni, hányszor foglalja el a képernyő nagy részét Yor hátsója - egy perc alatt be lehet b*szni)
- csak azért nem kezdek el kételkedni a rendező szexuális orientációját illetően, mert akad egy-két cseppet sem spontán, alulról fényképezett beállítás Yor barna-hajú csajáról (ezt a fajta művészeti kifejezőformát az Álom.net és a pornóipar fejlesztette tökélyre)
- a gonosznak sokszor el kell mondania, hogy ő gonosz, nehogy elfelejtsük
- Darth Vadernek valójában rengeteg kisöccse volt, akiket a gonosz Overlord elrabolt (és valószínűleg elfelejtette megolajozni őket, mert mindegyik úgy mozog, mint egy tolószékes csiga)
- stb.

Legviccesebb szöveg
I'm the Ooooverlord, muhahahahahahahahaaaaa!

Yooor is the maaaaan!


Legszarabb színészi alakítás

Az Overlord ripacskodásnak is ripacs ripacskodása.


Legviccesebb jelenet

Kettő is akad, íme:


Szarság: 8/10
Élvezhetőség: 8/10
 

--------------------------------------------------

 

Superman donüYOR (török Superman)
 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(film pár szóban összefoglalva: a kriptonit egy takonyszínű gyurma)

A legamatőrebb "film", amit valah láttam, de az egyik legélvezhetőbb is. Annyira olcsó, annyira igénytelen, annyira SZAR, hogy azt főbenjáró bűn lett volna kihagyni a maratonból. Megtalálható Youtube-on az egész csoda.

A történet nagyjából megegyezik a hollywoodi társával (aminek ötletét nyilván innen lopták, és nem fordítva), melyben egy ufó piripócsi piros kiscsizmában, kék pizsamában és egy piros függönnyel a hátán repked spárgán belógatva különböző vásznak előtt. A főgonosz és emberei (köztük Pataki Attila első filmszerepében) minden retardáltságukat próbálják latba vetni, többek közt egy fahusánggal, pár kaviccsal és kispisztolyokkal próbálják eltenni láb alól az acélembert. Ki közben magánéleti válsággal küzd kolléganője miatt, aki szerelmes Supermanbe, és nem tudja, hogy kollégája valójában maga a szupermanus (aki egy sztk keretes szemüveget használ álcaként).
Superman egyébként csak akkor repül, mikor totál felesleges, az erdei üldözéses jelenetben pl. a lehetséges legnagyobb susnyásba veti bele magát (gyalog), hogy szíve hölgyét megmentse a gonoszoktól.

Elképesztően idióta és pocsék film, de piszkosul élvezhető. A zene még véletlenül sem passzol az adott jelenethez (és általában kimerül annyiban, hogy ismert filmek muzsikáját vagdossák be), az effektek minőségétől Ed Wood is elszégyellné magát, de rettentően élvezhető kis borzalom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legviccesebb szöveg

Az a fura, hogy annyira szar párbeszédek nem rémlenek (még ezek a film csúcspontjai).

Legszarabb színészi alakítás

Pataki Attila.

Legviccesebb jelenet

Több is akad, íme egy kis összefoglaló:

Szarság: 9/10
Élvezhetőség: 9/10

 

 Létezik egyébként egy indiai változat is, de azt másfél perces részletes megtekintése után úgy döntöttük, nem. Nem. Nem és nem.

--------------------------------------------------

 

Álom.net

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(film pár szóban összefoglalva: higított tehénszar)

Ez a film sok tekintetben kakukktojás, mert egyrészt magyar (büszkén kidülleszti a mellét), másrészt egyáltalán nem szórakoztató. Tényleg. Leginkább fájdalmas.

A film egyetlen pozitívuma, hogy sikerült egy-két szebb magyar lánykát összeválogatni (arra a castingra azért elmentem volna...), amit a rendező jól ki is használ: akad pár szép beállítás a lányok idomairól (így lesz a film kb. 0,7%-ban élvezhető, a maradékban pedig harc a túlélésért).

Tényleg rettenetesen szar ez a film. Az a típus, ami közben legszívesebben lekaparnád a húst a bőrödről, hogy azzal tömködd be a hallójáratodat, a szemgolyódnak pedig egyre kevesebb hasznát kezded látni.

A főszereplő antitálentum Ribancz, elnézést, Labancz Lilla főszereplőnek teljes kudarc. Az ő neve és a tehetség szó inkább ne kerüljön egy mondatba (ezen kívül). Azt sem értem, miért nem tudtak egy olyan csajt választani, akinek fejéről nem rögtön Szilaj, a vad völgy paripája ugrik be. Egyébként a gebe fej alatti része egyáltalán nem rossz, sőt. Be is rakok két képet, egyiken Lillácska jelenlegi, másokon az általam ideálisnak vélt verziója látható. Lehet tippelni, melyik-melyik:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legviccesebb szöveg

Ilyen nincs, maximum a: Miért nem mész inkább fogyókúrni?

Legfájdalmasabb szöveg

Nem emlékszem a pontos szövegre (nem is akarok), de amikor az egyik tank-alkatú osztálytársnő visítva összefoglalja az utóbbi évek pár magyar filmcímét. A jelenet után döntöttem el hogy kérvényt nyújtok be a magyar alkotmány megváltoztatásáért a gyilkossági ügyeket illetően.

Cup-cup.

És minden más.

Legszarabb színészi alakítás

Ribancz Lilla.

Legviccesebb jelenet

Ilyet egyet sem találtam, de élvezhetőenk nevezhetőek a pomponos szcénák:

 

Nem lehet elégszer mondani: ez tényleg szar. A készítőkeg guillotine alá, lemezt a tűzre, emlékekkel meg csak elbírunk valahogy...

(cup-cup)

Neeeeee. Vháááááááááááááááá!!!!

 

 Szarság: 9,9999/10
Élvezhetőség: 2/10

 

--------------------------------------------------

 TROLL 2 (igen, így nagy betűvel)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(film pár szóban összefoglalva: a legjobb szar film, amit valaha láttam)

Így bizony, a TROLL 2 az a típusú alkotás, amin másfél órá keresztül szinte megállás nélkül szakadsz, annyira, de annyira szar. És ez az igazi rossz film, ami élvezhető. Mert a TROLL 2 piszkosul élvezhető.

Nehéz lenne bármit is kiragadni, annyira egységesen szar az egész. A történet szerint kis nyomorék fehér szakállas goblinok (hogy a cím miért TROLL 2, nagyob rejtély, minthogy ki ölte meg Kennedyt) emberekből zöld trutyit csinálnak, hogy megehessék őket. Zseniális.

De ne vicceljünk: a TROLL 2 komoly mondanivalóval rendelkezik. Jelen világunk égető problémája, az egészségtelen életmód, a természet pusztítása elleni kilátástalan küzdelem, az emberi kirekesztettség és a magány filmje a TROLL 2. Egy letűnt kor zseniális alkotása, mely táplálkozási jótanácsokkal is rendelkezik.

(not)

A TROLL 2 egyértelmű sztárja a nagypapi: már rögtön a film elején megadja az alphangulatot. Korábban nem akadtak olyan momentumok, melyeket többször vissza kellett tekerni, annyira röhögtünk, de a szakállas jóember szinte minden mozzanat biztosíték a rekeszizom-szakadásra. Az alábbi videő nyitójelenetét ajánlom mindenki figyelmébe:

A filmben akad még jó pár emlékezetes jelenet, ilyen pl. a vége majom-ketrecet idéző korlátrázása (mamííííííí).

 

Legviccesebb szöveg

They are eating her. And than they are going to eat me. Oh my goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooood!

Legszarabb színészi alakítás

A boszorkány

Legviccesebb jelenet

Rengeteg. Amiket már korábban említettem, a boszorkány összes megjelenése, a popcornfürdő. Mikor a boszorkány az elültetett, félig bokor szereplőt akarja láncfűrésszel likvidálni, de a cserepet kezdi el vágni (nem hittem volna, hogy valaha leírom ezt a mondatot).
Vagy amikor a film végén a kissrác úgy intézi el a gonoszokat, hogy hamburgert kezd a pofájába tömni.

Illetve:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szarság: 9/10
Élvezhetőség: 10/10

 

--------------------------------------------------


Army of Darkness

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(film pár szóban összefoglalva: Platu... verada...köhmhh)

Az Evil Dead trilógia harmadik része nem igazán nevezhető szar filmnek, mert egyértelműen látszik rajta, hogy nem gondolták komolyan. Elképesztően blődli és idétlen, akadnak tényleg embertpróbálóan fárasztó poénok, de gyorsan elrepült az a másfél óra. Körülbelül a Drag Me To Hell szintjén áll (az horrorosabb, ez viccesebb), ami szintén Sam Raimi alkotása.

Ennyivel le is zárhatnám az AoD-t, de akadt egy olyan, de OLYAN körülbelül húsz másodperc a filmben, ami... emberfeletti. Az a húsz másodperc, melyben a gonosz sereg vonulását az egyik csontvázkatona egy lábszárcsontból készült furulyán(!!!), három másik csonti vörös szakállal skót dudán(!!!!!!), egy másik katon pedig japán szamurájfilmeket idéző szakállal koponyákat ütögetve (melyeknek olyan hangjuk van, mintha üstdöböt ütnének) kísérik. Először nem hittem el, amit látok. Aztán körülbelüli 20. visszatekerés és sírvaröhögés után sem tudom megunni. Ezek után már soha nem tudok úgy nézni a csontvázakra, mint régen.

Legviccesebb szöveg

"Légy hozzám kedves béjbii" - mondja Ash, miután úgy viselkedett a csajjal, mint egy ordas bunkó.

Legszarabb (és egyben legjobb) színészi alakítás
Megosztva Bruce Campbell gonosz énje és a furulyás csontváz között.

Legviccesebb jelenet

Ebből rengeteg van:

- főhős pofánlövi shotgunnal a gonosz énjét
- kis Ashek
- csontvázak elleni harc a temetőben
- a zombi kimászása a gödörből, miután 64 darabra vágta a lenti csapda
- Ash elássa gonosz énje fejét és ezt mondja: van valami az arcodon... majd rádob egy lapát földet (annyira vadparaszt, hogy imádom)
- Ash belefut a tükörbe
- gonosznak kiakad az álkapcsa ordibálás közben
- a szerelmi jelenetek
- csontvázak furulyáznak és skót dudálnak


Szarság: 3/10
Élvezhetőség: 8,5/10

 

--------------------------------------------------

9-es terv a világűrből

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(film pár szóban összefoglalva: Ed Wood)

Ed Wood sokak szerint mai napig a világ legrosszabb rendezője. Lehet, de talán a leglelkesebb is.

Sokat nem akarok írni erről a... filmről..., mert szinte mindenki ismeri, annyira legendásan szar. Rettenetesen komolyan veszi magát, de közben az amatőrizmust új szintre emeli. Ajánlom az Ed Wood című, Johnny Depp főszereplésével készült remek kis filmet. Sok minden kiderül többek közt a 9-es terv forgatási körülményeiről, illetve Ed Wood munkanódszeréről. Forradalmi...

Magyar szinkronnal néztük, ami hála a szinkronrendezőenk (és ez most nem szarkazmus), a film szintjének megfelő színvonalat képvisel. Érezni, hogy az utcáról rángattak be embereket és nyomtak szöveget a kezükbe, de így lett az igazi.

Az effektek minden képzeletet alulmúlóan szarok, a színészek rendezői instrukciók hiányában szó szerint téblábolna a díszletekben.
Íme három kép a zombikról:


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legviccesebb szöveg

A nyítómonológ:

Stupid. Stuuupid.

Legszarab színészí alakítás

Mindenki.

Legviccesebb jelenet

Szinte mindegyik, de kiemelendő az ufók fotórealisztikus megjelenítése, a kopasz zombi szerencsétlenkedése a sírgödrében, a Lugosi-imitátor PVC csontváza, a vietnámi háborús jelenetek ötvözése a teflonedény-űrhajókkal, a végső csata, stb., stb., stb.


Szarság: 9/10
Élvezhetőség: 9/10

 

--------------------------------------------------

 Hiruko, a goblin

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(film pár szóban összefoglalva: nézzétek meg a végéért, megéri)

Meglepődtem volna, ha egy japán borzalmast sem nézünk, de szerencsére Zaiyaku elftárs gondoskodott a távol-keleti szekció képviseletéről. Az eredmény: egy zabarbaejtő film.

Talán ez a film bükszélkedhet egyedül azzal a tulajdonsággal, hogy utána percekig vakargattam a fejem, hogy ez most mi volt. Teljesen értelmetlen zagyvalék, de igazából a finálé a csúcs. Elkerekedtek a szemem, eltátottam a szám és képtelen voltam elhinni, hogy ezt bárki mozgóképre rögzítette. Ezért az egy jelenetért érdemes volt megnézni az egész filmet.

Egyébkét a Hiruko szerény véleményem szerint egy tipikus rossz film, de annyira nem, hogy klasszikus legyen. A színészek természetesen iszonyatosan túljátsszák a szerepüket, az effektek nem rosszak (úgy értem a kivitelezés, maguk az  ötletek idegborzolóak), nem is túl hosszú. Megtanultam, hogy csótányt irtani kizárólag a földön fetrengve, visító hangot kiadva lehet.

Berakok egy szpojleres képet, hogy is néz ki Hiruko:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szarul.

Legviccesebb szöveg

Ilyen nem rémlik.

Legszarabb színészi alakítás

A pedellus.

Legviccesebb jelenet

A csótányirtás. A film fináléja pedig inkább bizarr, mint vicces.

Szarság: 6/10
Élvezhetőség: 7/10

 

--------------------------------------------------

Terror Toons

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(film pár szóban összefoglalva: ne, könyörgöm, nee, neeeee)

Ez... nem lehet.

Képtelenség.

Hogy hiehette bárki is...

Ilyet embereknek.

Fájt, fizikailag.

Ez minden idők, TÉNYLEGESEN MINDEN IDŐK LEGÉLVEZHETETLENEBB FOSHALOMJA.

Még nem tudtam feldolgozni a kínt, amit ez okozott. De aki egy igazán fájdalmas borzalomra vágyik, bátram ajánlom ezt.

Nem szórakoztató, hanem először megdöbbentő, aztán nyugatalanító, végül pedig totálisan feldolgozhatatlan.

Teljesen más volt a hangulat, miközben néztük. A többi filmnél másodpercenként kommentáltuk, röhögtünk, dumáltunk, de itt... nagyrészt síri csend. Senki nem tudta szavakba önteni, amit átélt. Néha csendesen megszólalt valaki, de aztán megint semmi. Én felálltam, járkálnom kellett, valamit kellett csinálnom, mert komolyan mondom megőrültem volna.

SZAR

Nem tudok többet írni, inkább beszéljenek a képek:

Az első jelenet után lepergett előttem az életem. A maradék 80 percben nem tudom, mi történt, hol voltam. Egyszerűen átléptem egy másik dimenzióba, a Terror Toonséba. A mérhetetlenül igénytelen, idegesítő, szánalmas FOSBA. Joe Castro rendező minimum kasztrálást érdemel ezért az emberiség elleni bűnért. És van folytatás.

Legviccesebb szöveg

Semmi ilyennel nem találkoztam.

Legszarabb színészí alakítás

A transzvesztita anyuka, a pornósztár kislány, de Dr. Carnage és a hülye majma is rohadt idegesítő.

Legviccesebb jelenet

Vicces? Ebben?

 

A címéből adódóan terror a jóízlés és a szórakozás ellen. Nem állítom, hogy minden idők legrosszabb filmje, de számomra ez volt a legélvezhetetlenebb mind közül.

Csak saját felelősségre!


Szarság: 10/10
Élvezhetőség: 0/10

--------------------------------------------------

Démonpofa


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(film pár szóban összefoglalva: lila sapkás démon motort vezet)

A Terror Toons okozta agyhalál és néhányszori újraélesztés után igazi mesterműnek tűnt ez a butuska, mókásnak és ijesztőnek egyaránt szánt kis szösszenet a Gyilkos kobold rendezőjétől. Nem túl megterhelő, néhol vicces, néhol kínos, de azért jól el lehet lenni rajta.

A főszereplő ez az idióta szörny, aki gyerekeket rabol el. Egyetlen ellenszer ellene, ha kitalálják a nevét.

Klasszikus népmesei történet. A színészek nem annyira förtelmesek, a Démonpofát alakító nemtomki természetesen ripacskodik, de egy ilyen idióta szerepben mi mást csinálhatna. Akad egy-két maradandóan hülye ötlet. Sajnos a rendező többnek akarja mutatni a filmet annál, ami, ezért akadnak unalmasabb, amolyan jellemábrázolásnak szánt epizódok.

 

 

 

 

 

 

 

Több nem is mondható el a Démonpofáról, kellemes(en szar) kis lötyi egy nyomorék démonnal.

Legviccesebb szöveg
...The baby...

I'm an asshole, not a superhero!

Legszarabb színészi alakítás:
A megmentő csávó.

Legviccesebb jelenet

Démonpofa harca az anyukával a konyhában (a seprű gyilkos szerszám is lehet).
Autós üldözés (Démonpofa a kamion volánja mögött).
A motoros érdekes, leginkább oroszlánüvöltésre emlékeztető halálsikolya.


Szarság: 6/10
Élvezhetőség: 6/10
 

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadonbolcselkedo.blog.hu/api/trackback/id/tr181908328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pokbibi · http://pokbibi.blog.hu 2010.04.10. 10:08:03

Hééé! A Trollban nem is a boszi volt a legszarabb, sőt ő legalább próbálkozott színészkedni.
Kéne egy pót-szarfilmmaratont csinálni, mert lemaradtam sok finomságról.
Török Szupermanust pl szeretném bepótolni. Szerelmes lettem, komolyan. Az a bizalomgerjesztő arc...izmos test...yummy. Arról nem is beszélve, hogy milyen sexy ahogy Bud Spanceres pofonokat oszt, amolyan nyitott tenyeres félét, de ő még azt is übereli, ahogy néztem gyakran a csuklójával rakja helyre a rosszfiúkat. Csodálatos, komolyan.

Drakeamarth 2010.04.10. 13:45:54

Nemtom, nálam a boszi volt a legsz*rabb, annyira próbálkozott gonosznak lenne, hogy csodálom, nem nyomtak be minden mondata végére egy baljóslatú villámot meg sátáni kacajt.

Ghery88 · http://omagyar.blog.hu/ 2010.04.11. 11:37:08

Én is lemaradtam pár lényeges alkotásról. És kolléga, utólagos engedelmeddel olvasóbarátabbá teszem a kiváló összefoglalódat.

Drakeamarth 2010.04.11. 13:17:02

Kösz, semmi gond. Csupán a nyitóoldal több, mint felét foglalta el rövidke bejegyzésem xD

zaiYaku 2010.04.11. 19:13:01

Ugyan pár alkotásról lemaradtam, de így is élményekben gazdag maraton volt eddig. Már tervezem a következő merényletet, azóta veszett kutya módjára keresem a Terror Toons második részét és a többi és a többi :D
Oh és még valami... "The baby... Give me the baby" XD

Gary Rosevalley 2010.04.13. 16:09:02

troll 1-et valszeg meg tudom szerezni ha még nem lenne meg vkinek.nekem a boszi volt a kedvencem. az a szép fehér mosolya^_^

pokbibi · http://pokbibi.blog.hu 2010.05.22. 12:53:55

kövi maratonra viszem Légiót is. komolyan, ott a helye. de az én verziómnak. sikerült olyat leszednem ami néhol átvált oroszra. így még "élvezetesebb". most komolyan. mennyit költöttek erre a szarra? és minek? Paul Bettany-n kívül semmi jó sincs ebben a filmben. na jó, mondjuk a plafonon mászó mammer elég cuki...

Drakeamarth 2010.05.22. 19:40:37

Mozifanatikusok éjszakáján mi is kínokkal teli tudtuk csak végigszenvedni (főleg, hogy az 50 fős terembe 80 néző tömörült be, meleg volt, büdös volt, a kóla meg elfogyott). A film egyébként tényleg szar, az orosz hang érdekes lehet :)

Ghery88 · http://omagyar.blog.hu/ 2010.05.22. 20:59:52

Ahhoz képest, hogy abban maradtunk, hogy nem volt annyira szar, mint amilyennek az előzetes vélemények után vártuk...:) AZ én verzióm marad angol, de a daredevilem magyar és angol között váltogat:D

pokbibi · http://pokbibi.blog.hu 2010.05.22. 22:29:04

@Ghery88: én meg végül tegnap UW2-t néztem, s jobban is jártam. maradt mára a Légió, mammer akcióba lendülése reggeli kávém mellé volt tálalva. igazából jót röhögtem s ezzel jól is indult a napom tehát hálás lehetek. óóó viszont leszedem (már folyamatban) a Halálos hallgatást. ezt vehetitek fenyegetésnek is. nyehnyeh és muhaha!
és ezen a fantörpikus oldalon amit leltem, ingyé lehet leszedni nagyon nagyon trének ígérkező filmeket.bizony. vizsgaidőszak után mindmeghalunk

Ghery88 · http://omagyar.blog.hu/ 2010.05.22. 22:30:45

Épp egy perce írtam, hogy már nagyon túl akarok esni rajta. Asszem ezt most vissza is vonom.:D

pokbibi · http://pokbibi.blog.hu 2010.05.23. 12:23:22

ó és meg is van a szerencsés kiválasztott: The Dentist. két része is megtalálható. isteni lesz. érzem.
süti beállítások módosítása