Használati útmutató 1.0

Címkék: google iwiw zskf

2010.01.15. 00:32

Kedves Mindenki!

Az ember állítólag társas lény, ezért él közösségben. A miértje pofonegyszerű: már az ősember is rájött, hogy mennyivel jobb, ha azt másikat, akinek hiányzik az egyik foga eszi meg a medve, mint őt. Na meg arra is jó volt, hogy ha sikeresen kipihente az aznapi fáradalmakat és gondolkodni is kezdett, tudott nyaggatni másokat. A mások közül a legjobbakat mondó lett a sámán. A sámán nem járt rosszul, mert nem őt lökték be csalinak a barlangba, viszont állandóan válaszolgatnia kellett. Ez pedig egy idő után kimerítő tud lenni.  Úgyhogy kreáltak útmutatókat, kőbe, lapra vésve. Ezekkel az volt a baj, hogy rajtuk kívül kevesen kezdhettek velük bármit is. Így gyakorlatilag megint két szék közül a padlóra  estek és ez elég kellemetlen tud lenni. Szóval a sámánok a végén inkább egyházat csináltak, hogy a kérdések számát drasztikusan lecsökkenthessék és végre arra koncentrálhassanak, amire akartak (nők, pénz, szórakozás, satöbbi).

Így hát engedjétek meg, hogy ezzel a kis bevezetéssel vágjak bele ebbe a kis útmutatóba. Nem Szájbarágó Szilárdot (aki tudja, ki ő, annak jó pont;) akarom eljátszani, de semmi kedvem egyházat alapítani. Tehát íme:

1; A legkényelmesebb ha az itt látható oldalt használod. Különös módon a fiktív THC molekula drogfogyasztási szokásainktól függetlenül rengeteg embert köt össze.

 

 

 

 

 

 

2; Tök jó, hogy még szabadon gyülekezni és egyesülni is lehet, így bökj a klubokra. Ha már tagja vagy a képen diszkréten megjelöltnek, akkor jó. Ha még nem, ezt is hamar orvosolhatod. Join us! (és amint látod, van még több, más, de hasonlóan remek klub, látogass el azokba is;)

 

 3; A következő képen a klub legfontosabb elemeit igyekeztem kiemelni. Az üzenőfalon általában többnyire gyors hírek cserélnek gazdát, vagy legalábbis valaki tiszta lelkiismerettel nem megy el vizsgázni, hiszen ő szólt a többieknek, hogy elmarad. De e pillanatban a tudásért nem föl, hanem lefelé kell tekintened. Ott a fórum. Történelmi megfelelőjével ellentétben ez meglhetősen kihalt, mindössze egyetlen bejegyzés található benne. Ez kell most Neked.

  

 4; Jó sámánhoz híven kommentárral láttam el a szent iratot, nehogy félre tudd érteni és esetleg eltévedj, mert a célodhoz egyetlen út vezet mégpedig egy borzasztó szörny felé. (Nem, nem a nyúl az.) Így hát fogd a mágikus szavakat és jegyezd meg jól, hogy aztán a kapuőrnek pontosan visszadva és a rituális kézmozdulattal bejuthass a szörnyeteg gyomrába.

  

5; A kapuőr.

 

 

 

 

 

 

 

 

6; Íme itt vagy! A Google fiókjában, ahová esetleg a Google böngészőjével jutottál el. A Google keresőjével hamar rájöhetsz, hogy hamarosan Google telefon is lesz, ha már saját bolygóik és holdjuk is van - természetesen térképpel ellátva. Még szencse, hogy a Google mindent lemásol, mert így az itt található anyag sem fog elveszni. Biztos szomjazik/éhezik rá, pont ahogy mi. Ha nem kap, lehet megdöglik, de hogy megbukik a vizsgán az tuti. Magától nem jut hozzá, szóval LÁSSÁTOK EL!

   

Remélem, előbb-utóbb alaposan ki fogjuk használni a szörnyeteget és ezután mindenki tudni fogja, hogyan tegye. Fogadd hát hálás köszönetem és őszinte elismerésem, ha ezt a rendkívül kretén módon megfogalmazott szöveget képes voltál anélkül végigolvasni, hogy kárt tettél volna.

 

 

 

 

 

 

Hogy mégis miben? Szerinted nem marad nyoma annak, hogy a halántékodat masszírozod, vagy lefejeled az asztalt, netán újabb tűt tolsz át a rólam készült voodoo bábun? He?

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadonbolcselkedo.blog.hu/api/trackback/id/tr811673463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pokbibi · http://pokbibi.blog.hu 2010.01.15. 13:03:30

ugyan miből gondolod,hogy bárki is megvoodoozna téged?
az már unalmas.mi hoodoot használunk ;)

Gary Rosevalley 2010.01.15. 21:27:55

én nem megvoodoznám, hanem ráküldenék egy cigány jósnős átkot:P ugy biztos, hogy pár szintet buknaXD amugy nem lesz abból gáz, hogy kiírod a jelszót meg mindent? mert sok unatkozó netmajom van.
süti beállítások módosítása